Oglasila se policija o zločinu u Zagrebu koji potresao region

Oglasila se policija o zločinu u Zagrebu koji potresao region

Policija u Zagrebu se oglasila o zločinu u glavnom gradu Hrvatske koji potresao region, a u kojem je Goran Knežević (43) sinoć sjekirom napao bivšu ženu i ubio jednoipogodišnju djevojčicu.

Kako navode iz policije prvu dojavu, koja je upućivala na porodično nasilje, dobila je juče u 20.26 časova i u narednih 12 minuta dobila je još nekoliko poziva.

Prvi je poziv uputila žena žrtva (42) koja je prijavila zlostavljanje od najvjerojatnije pijanog bivšeg supruga (43).

– Nakon toga uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom – navodi zagrebačka policija.

Dodaju da je odmah po prvom pozivu policiji je uputila svoje pripadnike koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom udario u glavu dijete i majku, te da su one pronađene u teškom stanju.

Policija im je pružila prvu pomoć da bi potom, po dolasku hitne pomoći, žrtvama pomoć bila pružena u zagrebačkim bolnicama.

Ujedno, brzom rekacijom utvrđeno je da se muškarac udaljio s mjesta događaja i autom pobjegao u nepoznatom pravcu.

– Naknadno je primljena informacija o smrtnom stradavanju muškarca u saobraćajnoj nesreći na AC A3. Na mjestu stradanja uviđajem je utvrđeno da se radi o samoubistvu. U ranim jutarnjim satima zaprimljena je i informacija da je dijete od zadobivenih povreda preminulo – naveli su iz policije.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This