Najmanje jedna osoba ranjena, na licu mjesta čaure i tragovi krvi

Najmanje jedna osoba ranjena, na licu mjesta čaure i tragovi krvi

Noćas oko dva sata ujutru, u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici desio se ozbiljan incident, kada je u pucnjavi koja se dogodila u ulici koja vodi ka KBC, najmanje jedna osoba je ranjena iz automatskog oružja.

Ubolnicu su, kako je potvrđeno Kosovskoj policiji, primljene najmanje dvije osobe, ali nisu mogli da potvrde i ranjavanje druge.

Ranjavanje i pucnjavu je potvrdio zamjenik komandira Kosovske policije za region Sjever Veton Eljšani (Elshani), koji je naglasio da se za sada još uvijek radi o preliminarnim informacijama, a da će uskoro moći da potvrdi i druge detalje.

Na licu mjesta čaure i tragovi krvi

– U bolnicu je primljeno dvoje ljudi, ali nemamo potvrđeno informaciju da je i dvoje ranjeno. Za sada znamo da je jedna osoba povrijeđena. Takođe, na licu mjesta, a to je glavna ulica koja vodi ka bolnici, pronašli smo čaure od automatske puške i tragove krvi. Mjesto je obezbijeđeno i istraga je u toku – kazao je rano jutros Eljšani za KoSSev.

Naveo je da su im u bolnici kazali da ranjena osoba nije životno ugrožena.Policija je u međuvremenu identifikovala jednu osobu, za kojom sada traga radi saslušanja, a koja je, kako je takođe potvrdio Eljšani, „interesantna za istragu“.

Na ulici, tačno ispred Komercijalne banke, na uglu Vlade Ćetkovića i Čika Jovine, razvučena je žuta traka, unutar koje se nalazi parkirano više automobila, i dva policajca koji obezbjeđuju ovo mjesto.

Vidljivi su takođe i tragovi krvi, koji se nalaze i van žute trake.

Oni su na pločniku, kojim ljudi prolaze, kao i preko puta u obližnjem parku, gdje je takođe bila razvučena žuta traka, koja je u međuvremenu i uklonjena.

U međuvremenu došli su i karabinjeri, koji su takođe detaljno fotografisali mjesto na kom je došlo do incidenta.

Kako se nezvanično saznaje sve osobe uključene u incident su srpske nacionalnosti, prenosi Blic.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This