Mateja traže u napuštenim objektima (VIDEO)

Mateja traže u napuštenim objektima (VIDEO)

Potraga za nestalim mladićem iz Splita Matejem Perišem traje i deseti dan, a juče su se napušteni objketi pretraživali i termovizijskim kamerama.

Termovizijske kamere Mreže za opasnost Srbije aktivirane su u pretrazi napuštenih objekata.

Mladog Splićanina danima traže žandarmerija, ronioci, dronovi, pretražena je Sava, “prečešljan” je Dunav, a još uvijek nije nađen nijedan konkretan trag.

Uprkos snijegu i lošim vremenskim uslovima pripadnici MUP Srbije ne posustraju u potrazi i od nje se ne odustaje.

– Ja sam siguran da će MUP Srbije da provjeri sve, da dođemo svi zajedno do Mateja. Zahvaljujem svim ljudima i u ovim prazničnim danima. Božić je, treba se nadati. Ja se nadam i ostajem tu – poručio je Nenad Periš, otac nestalog mladića i rekao da ostaje u Beogradu sve dok njegov sin ne bude pronađen, prenosi Blic.

Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu “Gotik” na savskom šetalištu u centru Beograda sa drugovima iz Splita.

Nekoliko dana nakon nestanka pojavili su se snimci sa sigurnostnih kamera na kojima se vidi da je mladić klub napustio trčeći, nakon čega se dao u bijeg ulicama u blizini promenade, međutim, snimci nisu pokazali da je bio u opasnosti i da ga je neko jurio.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This