Makron uživao u društvu Blaževića i Josipa Skoblara

Makron uživao u društvu Blaževića i Josipa Skoblara

S nama je na druženju bio još Josip Skoblar koji fantastično stari, a Makron je veliki navijač Olympiquea iz Marseille‘, kaže Ćiro

Kako prenosi Jutarnji, jedan od gostiju svečanog ručka u zagrebačkoj Esplanadi, u čast francuskog predsjednika Emmanuela Makrona, koji je u posjeti Hrvatskoj, bio je i legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

“Sve je bilo toliko prikladno, ali uzvišeno da je predsjednik Makron naprosto bio oduševljen”, rekao je Ćiro Blažević.

Tokom ručka su, kaže, razgovarali nekoliko minuta.

“Pitao me što je s onom mojom policijskom kapom koju sam nosio na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. i koje se on jako dobro sjeća”, rekao je Ćiro te dodao kako “nažalost zbog cijelog protokola nije dobio još ekstra 30 sekundi da u razgovoru s njim dobijem neki popust za avione”.

“Ovi iz Vlade su već sve potpisali”, našalio se Ćiro i dodao: “Uživao je u našem društvu, no posebno se razveselio jednom drugom čovjeku iz nogometa.

S nama je na druženju bio još Josip Skoblar koji fantastično stari, a Makron je veliki navijač Olympiquea iz Marseillea. Naravno, izlišno je razgovarati što Skoblar znači svakom navijaču Marseillea”, naglasio je Blažević te zaključio kako je “uglavnom u svoj ovoj muci i borbi oko bolesti ovo danas definitivno bio najbolji lijek”.

(BN/Jutarnji list Foto: Fonet)

CATEGORIES
Share This