ZBOG OTMICE ADVOKATA u Trebinju uhapšen sin Dragana Koraća, bliskog saradnika Luke Petrovića

ZBOG OTMICE ADVOKATA u Trebinju uhapšen sin Dragana Koraća, bliskog saradnika Luke Petrovića

Za rubriku vjerovali ili ne dolazi nam vijest iz Trebinja. Po mojim saznanjima Miljan Korać, sin Dragana Koraća, vlasnika firme APIS, i brat budućeg odbornika SNSD-a u Skupštini grada Trebinja, sa više osoba organizovao je otmicu advokata Dragana Škuletića u centru Trebinja. Kao drumski razbojnici, grupa mladića presvođena mlađim Koraćem presjekla je put advokatu Škuletiću, uletila u njegov automobil, potom ga otela, uz psovke i prijetnje, te natjerala da razgovara sa Draganom Koraćem, a sve se odigrali u centru Trebinja, u blizini naselja Luč, piše na svom blogu narodni poslanik Nebojša Vukanović

Povod i razlog su sudski procesi koje Korać i firma APIS vode sa drugim firmama, a koje zastupa Škuletić, a Koraći su nezadovoljni presudama te su nakon otmice prijetili advokatu i govorili kako su moćni, jer su bogati i dio vlasti, pa vjerovatno misle da mogu nekažnjeno raditi šta hoće. Slučaj je prijavljen policiji, a u kratkom telefonskom razgovoru advokat Škuletić mi je potvrdio da je bio otet, te da je otmičaru Koraću nakon prepoznavanja određen pritvor.

Najzanimljivije je da se otmica dogodila prije tri dana a da policija, mediji i tužilaštvo o svemu ćuti, a sve zbog Luke Petrovića i Mirka Ćurića, jer je blizak saradnik organizovao otmicu, pa se sve pokušava zataškati. Nažalost Trebinje se sve više pretvara u Siciliju, a sve zbog korupcije zarobljenih institucija, dvostrukih aršina i pravde, te povezanosti politike, pravosuđa, krupnog kapitala, navodi Vukanović.

Izvor: Blog Nebojše Vukanovića

 

CATEGORIES
Share This