Za 16 godina SNSD je uništio sve što je mogao da uništi

Za 16 godina SNSD je uništio sve što je mogao da uništi

SNSD je za 16 godina kampanje pokazao šta je imao – mladi su otišli, preduzeća su uništena, djeca se ne rađaju. Džaba kuju planove i smicalice kako da Srbiju odvrate od opozicije, narod je već odlučio izbore.

Ovako Miloš Stanišić, kandidat PDP za Parlamentarnu skupštinu BiH opisuje vladavinu SNSD, dodajući da se danima u bijeljinskom Izbornom štabu SNSD kuju planovi kako da spriječe predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kad dođe u Bijeljinu da posjeti gradonačelnika i gradsku upravu.
Stanišić tvrdi da „trust SNSD mozgova vijeća kako da Vučić zaobiđe gradonačelnika i predstavnike opozicije, a da s njim ne naruše odnose“.
„Srbija nam je svima matica, svi je mnogo volimo. Žao mi je što uvlače srpski narod i Srbiju u svoje malograđanske planove, dok sve živo pod njihovom vladavinom propada. Naravno da svi volimo Srbiju, volimo Rusiju, a srpska, pravoslavna ljubav se ne dokazuje kovanjem smicalica i otimanjem od naroda, već nesebičnim davanjem. Pozivam SNSD na zdrav razum, ne želimo da naš najvažniji gost u našem gradu ima takve neprijatnosti“, rekao je Stanišić.
Narod je, kaže, već odlučio da je u oktobru promjena vlasti i da su toga svjesni i u istraživanjima u bijeljinskom izbornom štabu.
(BN)
CATEGORIES
Share This