Vukanović: Semberci će kazniti “Trojanskog konja”

Vukanović: Semberci će kazniti “Trojanskog konja”

Iz dana u dan sve je bolje stanje u Bijeljini i vrlo izvjesno da će Semberci oštro kazniti “Trojanskog semberskog konja” Mića Mićića.

Ovo je nakon boravka i prisustva u Bijeljini tribini kandidata za gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića (SDS) konstatovao poslanik na listi te stranke Nebojša Vukanović.

“Prava je šteta što ovo smeće nismo ranije počistili kada vidim ovu plejadu mladih stručnih ljudi, predvođenih doktorom Ljubišom Petrovićem. Prava je šteta što nije ranio došlo do smjene generacije i što se ranije nije desila katarza u SDS-u da se očistimo Miće i Obrena i onog šljama koji se nagomilao”, kazao je Vukanović…

Govoreći o stanju u društvu, Vukanović je rekao da se RS pretvorila u mafijaški kanton u kojoj nemaš ni jedne institucije, sve je u rukama jednog čovjeka.

Osvrćući se na stanje u Bijeljini, Vukanović je rekao da Dodik nije mogao osvojiti Bijeljini za što mu je poslužio Mićo Mićić, koga je nazvao “trojanskim konjem”.

On je rekao da se raduje što će Petrović vratiti dostojanstvo čovjeku u Semberiji, koja će znati da kazni Brankoviće u liku Mića Mićića.

Izlaganje Nebojše Vukanovića u Bijeljini:

Zahvalivši se na podršci, kandidat za gradonačelnika Ljubiša Petrović je rekao da zajedno sa svojim narodom ide na pobjedu da vrate dostojanstvo svakom čovjeku i da nakon 15. novembra zajendo rade za svakog čovjeka bez obzira na stranačku pripadnost.

“Kažem vam da ću biti narodni gradonačelnik i neću dijeliti ni jednog čovjeka bez obzira ko je on i odakle dolazi. Mi ćemo zajedno sa narodom raditi za bolje za svakog čovjeka i uvjek ću biti samo jedan od vas”, poručio je Petrović, naglašavajući da se sa “narodom pobjeđuje i dijeli i dobro i zlo”.

Više se tribine u Bijeljini u Donjem Crnjelovu na linku:

http://nebojsavukanovic.info/fenomenalna-tribina-u-crnjelovu-petrovic-pred-pobjedom-u-bijeljini/

(BN)

CATEGORIES
Share This

COMMENTS