Vukanović: Nova Dodikova prevara o aerodromu u Trebinju

Vukanović: Nova Dodikova prevara o aerodromu u Trebinju

Hoće li Hercegovci i jubilarni deseti put da se uhvate za istu udicu, pita se Vukanović.

Prošle godine, neposredno pred lokalne izbore, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i ministrica saobraćaja u Vladi Srbije Zorana Mihajlović, potpisali su „historijski“ sporazum u Beogradu po kome je trebalo do kraja 2021. godine da u Trebinje slete prvi avioni, i to na pistu u Mionićima, a poslije par dana pista je bila izmještena u Taležu, nakon što sam snimio prilog kako do Mionića ne može doći ni mali kamion „Tamić“, a ne velike građevinske mašine i mehanizacija, napisao je na svom blogu pod naslovom “Aerodrom prolongiran na limburg 2023 – do nas je”, Nebojša Vukanović.

Godina dana je prošla, kao i lokalni izbori na kome je SNSD tijesno pobijedio upravo na priči  o aerodromu i famoznom Kliničkom centru, a vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu kada sam tvrdio da se radi o novoj šarenoj laži i prevari.

Dodik nakon sastanka sa Ćurićem izgradnju piste i aeodroma odlaže za 2023. godinu, poslije Opštih izbora naredne godine, kako bi ponovo jahao na istoj priči i naredne godine. Hoće li Hercegovci i jubilarni deseti put da se uhvate za istu udicu, pita se Vukanović i dodaje:

-Nije do njih već je do nas kad im dopuštamo da nas 15 godina prave budalama i narod im pruža podršku, poručuje Vukanović.

ISTOK

CATEGORIES
Share This