Vratili smo nadu i nećemo iznevjeriti naš narod!

Vratili smo nadu i nećemo iznevjeriti naš narod!

“Banjaluka pokazuje da je odluka koju smo donijeli prije dvije godine, da Draško Stanivuković bude gradonačelnik, bila prava odluka. Banjaluka je danas slobodan grad, u kojem možete slobodno da govorite, u kojem se rješavaju mnogi egzistencijalni problemi građana”, poručio je Branislav Borenović na tribini u banjalučkom naselju Kočićev Vijenac.

“Danas imate besplatne udžbenike, brojne infrastrukturne projekte, lijepe parkove i mnogo malih stvari, ali koje znače svakom naselju. I sve to pored opstrukcija vladajućeg režima koji ima skupštinsku većinu. To pokazuje koliko je odlika koju donosimo 2. oktobra važna, jer ćemo spojit lokalnu i republičku vlast da u punom kapacitetu rade, dok republička vlast neće zanemarivati opštine u kojoj je neka druga struktura trenutno na vlasti”, istakao je Borenović i dodao:

“Zato je bitno da izaberemo Jelenu Trivić za predsjednika Republike, da glasamo za naše liste za Narodnu skupštinu i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, da bi imali, prije svega narodnu Vladu Republike Srpske i da bismo Srpsku branili u Sarajevu, a iz tog razloga da biramo mudrog, iskusnog i stabilnog Mirka Šarovića.”

On je rekao da su tu slobodni ljudi, koji su bez ikakvog pritiska, bez ikakvih ucjena, došli da čuju svoje kandidate.

“LJudima smo vratili nadu da može biti bolje, posebno kada dobijemo izbore 2. oktobra, kada Jelena bude predsjednik, a Mirko srpski član Predsjedništva. Vratili smo nadu i nećemo iznevjeriti naš narod”, istakao je Borenović.

Borenović je poručio da upravo narod čuva ljude koji su na prvoj liniji borbe protiv režima, te da će se zauzvrat izboriti protiv pljačke, protiv kriminala, korupcije, siromašenja i daljeg pustošenja narodnog novca.

(BN)

CATEGORIES
Share This