Veselin Vujović zaslužuje novi mandat – U bilećkom SDS-u proslavljen Petrovdan i najavljena kandidatura aktuelnog načelnika opštine

Veselin Vujović zaslužuje novi mandat – U bilećkom SDS-u proslavljen Petrovdan i najavljena kandidatura aktuelnog načelnika opštine

Proslava Petrovdana – krsne slave Srpske demokratske stranke počela je liturgijom u Hramu Svetog Save, nakon čega su položeni vijenci na spomen obilježje poginulim borcima Otadžbinskog rata.
Proslava je nastavljena u bilećkom Domu kulture uz prigodan program.

Predsjednik OO SDS-a Bileća, Mato Vujović čestitao je slavu svim članovima stranke, koja je zajedno sa Vojskom Republike Srpske, narodom i Crkvom stvorila Republiku Srpsku.


Posebnu zahvalnost je uputio osnivačima stranke, koji njenim ciljevima i idejama ostaju vjerni već 34 godine.

U prisustvu tri stotine članova i simpatizera stranke, aktuelni načelnik opštine, Veselin Vujovic potvrdio je kandidaturu za načelnika na predstojećim lokalnim izborima.

„Kandidat za načelnika opštine Bileća ispred Srpske demokratske stranke je aktuelni načelnik Veselin Vujović, koji je preuzeo opštinu u najtežoj situaciji u njenoj istoriji.

Pokazalo se da se zna nositi sa tim teretom, tako da zaslužuje novi mandat. Srpska demokratska stranka će u punom kapacitetu podržati njegovu kandidaturu“ izjavio je predsjednik OO SDS-a Bileca Mato Vujović.

CATEGORIES
Share This