Veličanstvena tribina u Foči: Ognjen Bodiroga je volja naroda Foče

Veličanstvena tribina u Foči: Ognjen Bodiroga je volja naroda Foče

U prepunoj Sportskoj dvorani u Foči, sinoć je na centralnoj tribini Srpske demokratske stranke – Volja naroda,  predstavljena odbornička lista od 30 kandidata koju predvodi mladi master – ekonomista, odbornik u SO Foča u dva saziva, Dušan Bodiroga.

Uz ogromne ovacije i podršku prisutnih, kandidat za načelnika Opštine Foča ispred koalicije SDS- Volja naroda, Liste za pravdu i red i Narodnog fronta, Ognjen Bodiroga, predstavio je svoj program u kome će fokus biti na problemima i unaprjeđenju kvaliteta života običnog čovjeka.

„Stavićemo tačku na korupciju, efikasnijom kontrolom javnih nabavki i prekidom prakse stranačkog zapošljavanja. Obezbijedićemo posebnu podršku mladim bračnim parovima kroz pažljivo skrojenu pronatalitetnu politiku. Napravićemo novi koncept – budžet za ljude, stavićemo najugroženije kao prioritet.

U Foči niko ne smije da se osjeća bespomoćno. Unaprijeđenje putne infrastrukture i ulaganje u turizam biće prioritet. Turizam treba da bude zamajac u ekonomskom razvoju cijele opštine i kreiranju novih radnih mjesta“, poručio je Bodiroga sa tribine u Foči.

(BN)

CATEGORIES
Share This