Veličanstven skup SDS u Gacku

Veličanstven skup SDS u Gacku

SDS se u Gacku nakon gubitka lokalnih izbora vraća na velika vrata, opšti je zaključak nakon večerašnje predizborne tribine ove stranke. Predsjednik odbora SDS Gacko i nosilac liste za NSRS iz izborne jedinice 9 Vukota Govedarica se zahvalio Gačanima na sjajnoj atmosferi i odzivu i najavio da nakon isto tako dobro posjećenog predizbornog skupa večeras u Foči u prepunoj sportskoj dvorani, ali i ostalim mjestima u Hercegovini, SDS može računati na dobar rezultat u ovoj izbornoj jedinici i najmanje dva mandata.

Na tribini SDS u Gacku su se obratili i kandidati za predsjednika RS Jelena Trivić i srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović, burno pozdravljeni od prisutnih.

Sportska dvorana u Gacku bila je mala za veliki broj građana koji je došao na tribinu SDS-a i PDP-a.

Pored kanidata opozicije za inokosne funkcije na tribini su govorili Jelica Bjeković, kandidat SDS za Parlament BiH, Anđelina Nikčević, kandidat PDP za NSRS, Nikola Bajović, kandidat SRS RS na listi SDS za NSRS, Ljubiša Krunić, nosilac liste PDP u izbornoj jedinici 9 za NSRS, Nenad Avramović, kandidat SDS za Parlament BiH, Srđa Bjelogrlič kandidata PDP za Parlament BiH, Radojica Antunović, kandidat PDP za NSRS i Darko Babalj, nosilac liste SDS u izbornoj jedinici 3 za Parlament BiH.

ISTOK

CATEGORIES
Share This