Vasilije Perić: SDS je jak i nesalomljiv

Vasilije Perić: SDS je jak i nesalomljiv

U najdramatičnijim vremenima za naš rod, u tadašnjoj BiH, Srpska demokratska stranka je uspjela da povede i dovede, i do tako željene slobode i mira, ali i do institucionalno zaštićenih naših nacionalnih interesa, ovjenčanih i Dejtonskim mirovnim sporazumom, poručio je predsjednik OO SDS Ugljevik Vasilije Perić.

-To nije bilo ni lako ni jednostavno. I tada, kada su se drugi sklanjali, plašili ili kolebali SDS je bila jaka i nesalomljiva kao što je i danas-istakao je Perić.

Na današnjem novogodišnjem prijemu u prostorijama SDS-a u Ugljeviku okupio se veliki broj članova i simpatizera ove stranke. Prijemu su prisustvovali i predsjednik OO SDS Lopare Rado Savić i Narodnik poslanik SDS-a u Skupštini Srpske Želimir Nešković.

-Od samog početka, SDS je vodio politiku srpskog jedinstva i sloge, držeći se besmrtnih riječi svetog vladike Nikolaja da  „Srbi treba da se slože, obože i umnože“.I primali smo u svoje redove,  sve one koji u sebi nose ljubav prema svome rodu, bez obzira na neke razlike.I, od samog početka, smo prihvatali sve one koji su imali dobre namjere i dobre ideje i nikad nikoga nismo,ni na bilo koji način, primoravali da uzme našu knjižicu-rekao je Perić.

SDS u Ugljeviku, podsjetio je Perić, i danas se drži tih iskonskih principa po kome je nacionalna, ali i i te kako demokratska i tako vlada već duže od tri decenije u ovoj podmajevičkoj opštini.

ISTOK

CATEGORIES
Share This