Vasilije Perić izabran za predsjednika OO SDS Ugljevik

Vasilije Perić izabran za predsjednika OO SDS Ugljevik

Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Ugljevik, održana je večeras u Centru za kulturu. Za predsjednika OO SDS ponovo je jednoglasno izabran Vasilije Perić.

Od ukupno 141 delegiranih članova Skupštine, večerašnjoj sjednici prisustvovalo je 129 delegata koji su birali novi Opštinski odbor od 44 člana.

Reizabrani predsjednik OO SDS Ugljevik Vasilije Perić izrazio je zahvalnost prisutnim delegatima na ukazanom povjerenju i jednoglasnoj podršci, te istakao da je ovaj ponovni izbor na mjesto predsjednika OO SDS Ugljevik velika čast ali i obaveza da se nastavi sa predanim i marljivim radom kako bi Srpska demokratska stranka i u budućnosti ostala najsnažnija politička partija na području opštine Ugljevik.

Izbornoj skupštini Srpske demokratske stranke u Ugljeviku prisustvovali su Želimir Nešković- član Predsjedništva SDS i poslanik SDS u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, Tomica Stojanović- poslanik SDS u Narodnoj skupštini RS i Ilija Jovanović- predsjednik Mladih OO SDS Brčko.

ISTOK

CATEGORIES
Share This