Ukidanje akciza su direktno zaustavili Ćorićevi SNSD drugari!

Ukidanje akciza su direktno zaustavili Ćorićevi SNSD drugari!

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a reagovao je na izjavu ministra saobraćaja i veza RS Nedeljka Ćorića oko ukidanja akciza na gorivo, pravdajući se da je to zaustavljeno na nivou BiH.

“Kakva lakrdija i smijurija. SNSD ministar Ćorić primio je prevoznike da bi im rekao da gorivo nije jeftinije, jer nisu ukinute akcize, a ukidanje akciza su direktno i isključivo zaustavila četiri ministrova SNSD drugara u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH”, napisao je Borenović na svom Fejsbuk profilu.

“Kad su čuli ovako “mudro” i prije svega “argumentovano” obrazloženje, predstavnici prevoznika nisu imali druge nego da obustave štrajk koji nije trajao ni pola dana. Da li postoji još jedna zemlja na svijetu gdje je moguće pročitati ovakvu tragikomičnu vijest? Sumnjam.”, naveo je on.

“Istim prevoznicima već mjesecima ponavljam da je SNSD – Savez nezavisnih socijaldemokrata – Milorad Dodik jedna jedina adresa na kojoj treba da traže smanjenje cijene goriva i da prestane ova lakrdija iznošenja zahtjeva i tobože “utvrđivanja” odgovornih”, naveo je Borenović.

Podsjećamo, delegati SNSD-a u Domu naroda Parlamenta BiH glasali su protiv ukidanja akciza na gorivo.

(BN)

CATEGORIES
Share This