„Sve više liči na estradnog menadžera, SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE“ Dodik žestoko odgovorio Konakoviću, komentarisao zadržavanje Severine na granici sa Srbijom

„Sve više liči na estradnog menadžera, SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE“ Dodik žestoko odgovorio Konakoviću, komentarisao zadržavanje Severine na granici sa Srbijom

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske i lider SNSD putem društvenih mreža odgovorio je na izjave ministra inostranih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konaković.

I Dodik i Konaković su komentirali zadržavanja pjevačice Severine na granici sa Srbijom.

– Konaković sve više liči na estradnog menadžera, a sve manje na ozbiljnog političara. Ako je pjevačica Severina, koja je stekla slavu u Srbiji, za njega etalon moralnosti i oličenje istine, pao je na niske grane. Istina, slični se sličnima raduju – rekao je Dodik.

– Razumijem da je za Konakovića Srbija opsesija, ali tu mu pomoći ne mogu. U svom očaju, Dino Konaković bi vjerovatno stao i na stranu Tompsona, samo zato što je riječ o nekome ko sije mržnju protiv Srba. Zato neka Dino i Severina pjevaju jedno drugom, ‘Viruјem u te’.”

Da podsjetimo, hrvatska pjevačica Severina Vučković je u nedjelju veče privedena na granici sa Srbijom. Srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve čije izjave državni organi procijene kao sporne.

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severina je puštena da uđe u Srbiju, ali se ona samoinicijativno vratila u Hrvatsku.

S druge strane, Konaković je osudio postupke Srbije, ističući da je “Severina zaustavljena i ispitivana samo zato što je govorila istinu o Srebrenici.”, prenosi Klix.

Klix.ba

CATEGORIES
Share This