Šukalo: Bruka SNSD-a, juče namagarčili sebe!

Šukalo: Bruka SNSD-a, juče namagarčili sebe!

Cijela Srpska se od juče smije i ismijava sa Radovanom Kovačevićem, portparolom SNSD i savjetnikom Milorada Dodika, koji je na RTRS izjavio da  „treba iskreno reći ko ne podržava zaštitu vitalnog  nacionalnog interesa, on podržava DŽaferovića i Komšića,  on podržava da se Republika Srpska gazi, da glas srpskog naroda u BiH, ne znači ništa“!

„Ovom izjavom nesretni Radovan izvrgao je ruglu i vlastitu stranku jer, gle čuda –  upravo njegov SNSD u NS RS ne glasa za srpski nacionalni interes o kojem je Radovan govorio! Suprostaviše se SNSD-ovci svom šefu, koji je u Predsjedništvu BiH posegao za vitalnim nacionalnim interesom za davanje agremana njemačkom ambasadoru“ , kaže Boris Šukalo, kandidat SDS za narodnog poslanika SDS u izbornoj jedinici 1.

On, nadalje, pita portparola SNSD:

„ I šta bi? Moj Radovane, priznadoste li juče javno da radite za DŽaferovića i Komšića – priznadoste! Isto tako priznadoste i ono što odavno svi znamo, da na razne načine gazite Republiku Srpsku i srpski narod! Da nije tako, koaliciju sa DŽaferovićom i Komšićevom partijom davno biste napustili! Da ste Republiku Srpsku godinama gazili i pljačkali i ponižavali njen narod odavno je svima jasno! A o tome kako se čuo glas vaše ‘reprezentacije’ u Sarajevu ne treba trošiti riječi… Imali ste, moj Radovane, vi iz SNSD u ovih 16 godina koliko tlačite ovaj narod bruka i bruka, ali ova od juče vam je, možda, i najveća! I to usred kampanje! Cvrc! Propade vam plan da namagarčite opoziciju, namagarčiste sami sebe! Jadno je bilo gledati juče razne mazalice, šuliće i ostale žuniće  kako pokunjeno gledaju dok ne dižu ruku i ne podržavaju veto svog šefa za koji se on toliko borio“.

Šukalo je Kovačeviću poručio da zbog ove bruke ne bi trebao izlaziti iz kuće bar sedam dana.

„I još nešto: odgovori narodu kako si onomad, kada si  iz sve snage propagirao zajedno sa svojim drugom Košarcem građansku BiH  (doduše on je pisao i Ustav Republike BiH)  Republiku Srpsku nazivao Republika Šumska… Red je…“, kazao je Šukalo.

(BN)

CATEGORIES
Share This