Stevandić: Ujedinjena Srpska će biti najveći pobjednik ovih izbora

Stevandić: Ujedinjena Srpska će biti najveći pobjednik ovih izbora

U prepunoj sportskoj dvorani u Bratuncu Ujedinjena Srpska je održala javnu tribinu na kojoj su pored političke platforme predstavljeni kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske za ispred Izborne jedinice 7, i kandidati za parlamentarnu skupštinu BiH ispred Izborne jedinice 3.

Tribini je prisustvovao predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, a pored njega prisustvovali su kandidati, članovi, simpatizeri, gosti i prijatelji Ujedinjene Srpske.

“Kao i uvijek Opštinski Odbor Ujedinjene Srpske Bratunac pokazao je svoju snagu ovom prepunom dvoranom, iz koje smo poslali jasnu poruku, a to je da će kao i na svim izborima na kojima je do sad učestvovala, Ujedinjena Srpska ostvariti apsolutnu pobjedu u Bratuncu, a uz našu podršku će pobjedu da ostvare i kandidati za inokosne funkcije”, rekao je Miladin Radović, kandidat za narodnu Skupštinu i predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Bratuncu.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić nije krio zadovoljstvo današnjom tribinom.

“lako se kraj kampanje bliži, mi smo u Bratuncu odlučili da dodamo gas, a jasno je da smo poslali jasnu poruku da se bez Ujedinjene Srpske u Bratuncu ništa neće moći desiti i da se Ujedinjena Srpska u Bratuncu puno toga pita, kako na lokalnom tako i na nivou čitave Republike Srpske.

I to nije samo slučaj s Bratuncem, već je postalo prepoznatljivo da će se Ujedinjena Srpska puno toga pitati u narednom periodu, jer bez nas ne može niko da pobjedi. Podrška Ujedinjene Srpske je presudna, kako za kandidate, tako i za većinu u Skupštini”,  rekao je Stevandić i dodao da će Ujedinjena Srpska biti najveći pobjednik ovih izbora.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This