Selak (SPS): Jedini smo koji se drže svojih stavova

Selak (SPS): Jedini smo koji se drže svojih stavova

Socijalistička partija Srpske kroz svoje programske politike i djelovanje u Narodnoj Skupštini, predstavlja jedan od rijetkih političkih subjekata koji ni za milimetar nije odstupio od svojih politika i svojih stavova, poručio je predsjednik SPS Goran Selak.

Lider SPS naglašava da se povjerenje građana mora zaslužiti radom i rezultatima, ali i politikama koje se ne mijenjaju zavisno od dnevnopolitičke situacije.

“SPS je do sada ispoštovala sve dogovore, ostali smo dosljedni našim ciljevima i našim politikama i to je narod nagradio povjerenjem, pristupanjem SPS i podrškom za realizaciju naših ciljeva. Činjenica je da građani više nemaju strpljenja i živaca da slušaju prazna obećanja i da gledaju kako izabrani predstavnici u sat vremena mijenjaju stavove o ključnim pitanjima za Republiku Srpsku, zavisno od dnevne politike. Takve politike su prošlost, budućnost je u rezultatima i saradnji. U moru stranaka i pojedinaca koji mijenjaju politike i stavove po potrebi, SPS će i dalje ostati partija koja drži riječ, koja će uvijek braniti nacionalne i vitalne interese srpskog naroda i koja će nastaviti da poziva na zajedništvo oko najvažnijih pitanja”, poručio je Selak.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This