Šarović: Zar da Staša Košarac priča o patriotizmu!?

Šarović: Zar da Staša Košarac priča o patriotizmu!?

Ponovo se oglašava Staša Košarac (ako niste znali to je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa) i priča o patriotizmu, napisao je predsjednik SDS Mirko Šarović na svom fb profilu.

Najmanje je on pozvan da priča o patriotizmu  jer ga ne znamo ni po čemu drugom, osim da je jedan od potpisnika i zagovornika pisanja Ustava Republike Bosne i Hercegovine.

Pošto navodno ne zna da li je SDS za vraćanje nadležnosti koje su otete Republici Srpskoj, što je kao pokrenuo njegov partijski šef,  mogu da ga podsjetim da je opštepoznato da je Srpska demokratska stranka stvorila Ustav RS i u okviru „izvornog Dejtona“ koji ste vi urušili.

Nekako Košarac zaboravlja (ili krije) i da najveći dio tih prenesenih nadežnosti nije „prenijet“ kako on želi da podmetne javnosti,  već je prenošen voljom poslanika SNSD i njegovog partijskog šefa u NSRS i PSBIH… I sada bi kao da nas spašavaju isti oni koji su das do svega ovoga i doveli?!

Narod zna sve ovo, bez obzira na vaše svakodnevne i agresivne manipulacije.  Kao što im je i potpuno jasno da je SDS za vraćanje izvorne nadležnosti Republike Srpske ali ne ugrožavajući mir, stabilnost i dovodeći u opasnost opstanak Republike Srpske,  što upravo radi vaš SNSD i njen predsjednik.

Ne očekujete valjda da kada se Vi pojavite svi mi trebamo da hrlimo za vama? Pa sa vama možemo samo u propast i kako nas vodite veoma smo blizu toga! – stoji u fb-objavi Mirka Šarovića.

(Fb/Mirko Šarović)

CATEGORIES
Share This