Šarović: SDS će ponuditi pobjedničkog kandidata koji ima najveću podršku javnosti

Šarović: SDS će ponuditi pobjedničkog kandidata koji ima najveću podršku javnosti

SDS će procjenjivati ko od ličnosti iz SDS ima najviše šansi i ko može najviše da povuče i ima podršku naroda biće kandidat ispred Srpske demokratske stranke za inokosnu funkciju – poručio je predsjednik SDS-a Mirko Šarović na pres konferenciji povodom novogodišnjeg koktela Srpske demokratske stranke.

On je istakao da bi radio vidio Nebojšu Vukanovića kao člana SDS-a.

„Biću sa Nebojšom Vukanovićem kroz nekoliko dana. Volio bih da je on u SDS-u jer mislim da u SDS-u ima širok prostor da se afirmiše. Ko zna, možda ga ubjedim da uđe u SDS.“ – poručio je Šarović.

Šarović je svim ljudima zaposlenim u medijima poželio mnogo profesionalnog uspjeha i zahvalio se na saradnji tokom 2021. godine.

„Želim da imate bolje uslove za rad i da ćete u narednoj godini imati mogućnost da ostvarite svoju ulogu, koja je veoma važna našem društvu. Moja očekivanja su da će 2022. godina biti veoma teška jer će mnogobrojne krize izazvane tokom 2021. godine od Inckove odluke i odluka Ustavbnog suda BiH biti u fokusu javnosti“ – poručio je Šarović.

On je ponovio da što prije ode Dodik sa vlasti, to će biti bolje narodu i Republici Srpskoj.

„Dodik će vjerovatno morati objasniti javnosti, zašto dr ranije zalagao za jednog predsjendika BiH, javno se hvalio za reformu odbrane. To su njegove zasluge.“ – upitao je predsjednik SDS-a.

On je istakao nadanje da će pošteni Milorad Dodik kazati sve što zna o kriminalu i korupciji, putevima droge, umješanosti političkih partija u kriminal i korupciju, pošto on to najbolje zna.

„Pozivam Dodika da ode u Tužilaštvo i da ispriča sve informacije o kriminalu i korupciji u Republici Srpskoj. On sigurno najviše zna o kriminalu i korupciji i smatram da je najbolja osoba da nas predvodi u borbi protiv krminala i korupicije jer smo danas uz Kazakstan dvije zemlje koje su najkorumpiranije u Evropi. Moja preporuka je da sve što zna predstavi tužilaštvu.“ – poručio je Šarović.

Sdsrs

CATEGORIES
Share This