Šarović: Politika svježeg daška vjetra ponovo na turneji

Šarović: Politika svježeg daška vjetra ponovo na turneji

Politika svježeg daška vjetra je ponovo na turneji po Americi. Do juče su izdajnici bili svi oni koji su telefonom navodno razgovarali sa Eskobarom a predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović otišla mu je na noge u Ameriku i jasno pokazala dvoličnost vlasti SNSD-a.– izjavio je Mirko Šarović, predsjednik SDS

On je kazao da je sastankom sa specijalnim izaslanikom američkog predsjednika za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom vlast ismijala i ogolila sama sebe i jasno pokazala licemjernu pozadinu silnih napada i uvreda na kojima semicima temelje svoju političku kampanju napada na opoziciju.

„Drago mi je da su sami stavili tačku na spektakularnu priču o Eskobaru. Čudno je kojom brzinom vladajući SNSD mijenja svoje stavove. Ili nije nikakvo čudo ako znamo da im se sva politika zasniva na lažima i obmanama, isključivo za dnevnu upotrebu.“ – poručio je Šarović.

Predsjednik SDS je naglasio da politika SNSD-a vrijeđa zdrav razum jer dok glume patriote u Republici Srpskoj, u Vašingtonu pokušavaju nude ko zna šta za svoje političke benefite.

„Još zanimljivije je to što je Cvijanovićeva otišla na kraj svijeta da se sastane sa “mrskim Amerikancima”, a “dosegnula” je i do sastanka sa Palmerom što pokazuje da nedavni topli zagrljaji Dodika sa njim nisu bili nimalo slučajni“ – zaključio je Šarović.

SDSRS

CATEGORIES
Share This