Šarović: Građanima nudimo prosječnu platu od 1.800 KM

Šarović: Građanima nudimo prosječnu platu od 1.800 KM

Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH obrazložio je politiku koju će predstavljati u izbornoj kampanji.

„Razvoj i samo razvoj je jedina riječ koji ću izgovarati svakog dana, uz to da ću štititi Republiku Srpsku i da je ona ispred svega. Ali razvoj ide zajedno sa tim i to je dio te politike“, poručio je Mirko Šarović.

Naš program je Republika Srpska, rekao je Šarović i dodao: „Želimo da jod oktobra učinimo boljim mjestom za život“.

„Naša Republika Srpska 16 godina čeka da nadoknadi izgubljeno, da povrati povjerenje i nadu u bolju budućnost. Ja snažno vjerujem u takvu Republiku Srpsku i znam šta treba da radim i za to sam se kandidovao za srpskog člana predsjedništva Bosne i Hercegovine“, rekao je Šarović.

On je poručio da politika u kojoj partijska knjižica znači sve, a znanje i pošten rad nisu vrijednosti koje se cijene, mora biti poražena na ovim izborima. Dodao je da se Srpska nalazi u socijalnoj, ekonomskoj, političkoj i svakoj drugoj krizi, čiji kraj se ne nazire, te da oni koji su doveli do krize traže sada novu šansu, koju ne smiju dobiti.

„Ja sam siguran i vjerujem u to da je SDS sposoban da u prvom mandatu obezbijedi prosječnu platu od 1800 maraka u Republici Srpskoj. Svi treba da razmisle da li žele da imaju takvu prosječnu platu, ili da im vlast pred izbore dijeli 100 maraka kao milostinju. To je naša poruka koju šaljemo svim biračima“, rekao je Šarović.

Šarović je dodao da će SDS voditi računa o svim kategorijama stanovništva, od školske djece do penzionera, ali da ovom prilikom posebno želi da se obrati borcima.

„Posebno to želim da naglasim, kao predsjednik SDS – nećemo iznevjeriti borce. Ispoštvaćemo ono što smo obećali. Borački dodatak, prioritetno zapošljavanje porodica palih boraca i njihovo stambeno zbrinjavanje, to su detalji našeg programa. Borci će biti u fokusu i prioritet pri rješavanju, kada preuzmemo vlast drugog oktobra“, istakao je Šarović.

Trebinje 24

CATEGORIES
Share This