“Samo vi mene citirajte, vi ste sljedeći na redu”

“Samo vi mene citirajte, vi ste sljedeći na redu”

Ne mogu da dođem sebi od ogromne količine licemjerstva, podlosti i hipokrizija poslanika Socijalističke partije RS, predvođenih šefom Kluba SP u Narodnoj skupštini RS Maksimom Skokom, koji su isukali sablje i na mig Milorada Dodika pohitali da otkinu glavu nesretnom Perici, koji ih je sve hranio, gurao, dao im funkcije da se dobro nakradu, a onda su mu oni, po našem starom običaju, skočili da mu u znak zahvalnosti skinu glavu.

Na Đokića su se ostrvili upravo oni koji su ga do juče od mene branili, a sada me citiraju, ponavljaju moje nastupe i izjave, kako bi diskreditovali političkog pokojnika Petra Đokića kad je pao na pod.

“De mortius de nil nisi bene, de vivis nil nisi verum”, o mrtvima i političkim mrtvacima sve najbolje, o živimo samo istina.

Kao neko ko je ključno doprinio da se u Narodnoj skupštini Republike Srpske demaskira i smijeni Petar Đokić, ko ga je napadao kad je bio u najvećoj snazi, sad tražim da se on dostojanstveno ukloni a da crveni bašibozuk prestane da me citira, i nek se dobro spreme jer su Skoko i ekipa sljedeći na redu.

(nebojsavukanovic.info)

CATEGORIES
Share This