Salatić: Kampanja pod sloganom “Živjećeš bolje” je optimizam na realnim osnovama

Salatić: Kampanja pod sloganom “Živjećeš bolje” je optimizam na realnim osnovama

Kampanja pod sloganom „Živjećeš bolje“ sa kojom Srpske demokratska stranka planira da izađe pred građane u mjesec dana kampanje nudi jasan plan mjera kako se odgovornim radom i uvođenjem reda može značajno popraviti stanje u Republici Srpskoj. To je optimizam na realnim osnovama, istakao je Stevan Salatić, šef Sektora za politiku i medije SDS.

„Ne smijemo dozvoliti sebi da nas strah zatvori u okove loše sadašnjosti, neizvjesne budućnosti i zatvorenog društva. Cilj SDS-a tokom kampanje biće mobilizacija svih zdravih snaga koje mogu postići kritičnu masu za promjene i sveopštu društvenu obnovu. Na našim izbornim listama postoji veliki broj ljudi koji su ostvareni u biznisu i u karijerama. Milan Radović, Mirjana Orašanin, LJubiša Petrović, Đorđe Milićević, Marinko Božović kao i mnogi drugi pokazali su da znaju i u teškim vremenima biti pobjednici“, pojasnio je Salatić.

On kaže da će Srpska demokratska stranka odmah po preuzimanju vlasti, adekvatnim politikama i mjerama učiniti radikalan zaokret i otklon od dosadašnje ekonomske politike, kako bi Srpska postala poželjno mjesto za život njenih građana.

„Živjećeš bolje – pokazuje naša stremljenja da sa provjerenim i stručnim kadrovima na čelu i razbijanjem postojećih struktura koje drže Republiku Srpsku zarobljenu godinama, samo kroz par godina možemo obezbijediti godišnji rast BDP-a od 6%, povećanje prosječne plate na 1800 KM, obezbijediti uslove da mlade nezaposlene majke mogu da zasnuju radni odnos i značajno unaprijediti položaj boraca i penzionera. Sa jasnim planom izlazimo pred građane“, zaključio je Salatić.

SDS RS

CATEGORIES
Share This