Radojičić glumi odgovornost, a sinoć krši mjere

Radojičić glumi odgovornost, a sinoć krši mjere

-Riječ koja je obilježila početak kampanje Igora Radojičića je ista koja je obilježila njegovu čitavu političku karijeru – licemjerje, kazao je danas Boris Šukalo, član Izvršnog odbora Gradske organizacije SDS Banjaluka.

On navodi da je potpuno jasno da Radojičićeve izjave da će suspendovati kampanju neće biti ništa.

„Izjaviti da će, ukoliko se pogorša epidemiološka situacija u Banjaluci, suspendovati kampanju istog dana kada je jedini napravio veliki predizborni skup od kakvih su druge stranke odustale je ništa drugo nego licemjerno glumljenje odgovornosti“, kazao je Šukalo.

On smatra da će SNSD i Radojičić  nastaviti tradicionalne podšatorske manifestacije, bez poštovanja epidemioloških preporuka.

„Radojičić je takve skupove posjećivao i nekoliko dana prije zvaničnog početka kampanje sa svojim političkim mentorom Dodikom“, podsjetio  je Šukalo.

On kaže da bilo bi dobro da Radojičić bar prestane da zamajava javnost da će uraditi bilo šta po pitanju mjera opreza, jer je SNSD pokazao da im odgovornost nije jača strana,

„Na kraju krajeva, znamo da su njegove stranačke kolege uvodile najstrože mjere samo po pojavljivanju virusa korona, u martu i aprilu ove godine i u vanrednom stanju držali skoro milion ljudi, ali samo do momenta dok nisu u svoje džepove stavili milione od nepostojećih respiratora, maski ili pokušaja krađe preko mobilnog šatora“, podsjetio je Šukalo, saopšteno je iz SDS-a.

(BN)

CATEGORIES
Share This

COMMENTS