Radmanovićev tužni pokušaj da spasi Dodika i Milanovića

Radmanovićev tužni pokušaj da spasi Dodika i Milanovića

“U finišu izborne kampanje oglasio se i Nebojša Radmanović. Bolje da nije. Zaista mi nije jasno zašto se jedan 80-ogodišnjak koji je otišao u penziju još u prošlom vijeku kao funkcioner Komunističje partije, spušta na tako niske grane i brani hrvatskog predsjednika Milanovića”, poručila je Slađana Jašarević, kandidat SDS za narodnog poslanika.

“Ne samo da ga brani već ga stavlja u istu ravan sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tvrdeći kako su za Republiku Srpsku jednako važni odnosi sa Beogradom i Zagrebom”, istakla je ona i dodala:

“Žalosno je na šta je spao jedan, do sada sam smatrala, ozbiljan čovjek i gospodin. Izjednačavati predsjednika Vučića i Milanovića koji kaže da mu se gade Srbi, srpske žrtve i srpska djeca?!”

“Ne znam da li je gospodin Radmanović prisustvovao zabavi u Bakincima, koju je Dodik priredio za Milanovića u danu kada Hrvatska slavi zločin nad Srbima, ali poslednjom izjavom jasno je stavio do znanja da podržava hrvatske napade na Srbe sa obe strane Drine i prijetnje da će blokirati ulazak Srbije u Evropsku uniju”, naglasila je Jašarević.

Tužno je, kaže ona, na šta sve moraju pristati kadrovi SNSD-a u pokušaju odbrane stranačkog šefa i,sada je očigledno, mentore iz Hrvatske.

(BN)

CATEGORIES
Share This