Petrović domaćinski upravlja gradom, to će narod nagraditi

Petrović domaćinski upravlja gradom, to će narod nagraditi

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiše Petrovića odnosi se domaćinski prema svojoj lokalnoj zajednici i vjerujem da će to Semberci prepoznati i nagraditi, izjavio je za emisiju „Mat“ BN TV  šef Kluba poslanika SDS-a u NS Republike Srpske Vukota Govedarica.

On još dodaje:

„Ljubiša Petrović gleda na budžet grada kao na javno dobro, za razliku od suprotne strane koja na budžet gleda kao na sopstveni plijen. Petrović je došavši na mjesto gradonačelnika uveo posebnu normu, to je dnevni pregled finansijskih tokova.

To znači da svaki dan bilo koji građanin može da vidi šta je to gradonačlenik potpisao i platio. Bude li on opozvan, a ja sam uvjeren da neće, dnevnog pregleda neće biti, on će nestati i dobićete još 20 miliona za razne investicije, gdje će se oprati itekako veliki broj para.“

Komentarišući česte posjete ministara Vlade Republike Srpske Bijeljini Govedarica kaže da oni ne dolaze da bi se Bijeljina razvijala, već da bi skinuli Ljubišu Petrovića s vlasti.

“Oni ne dolaze da bi se Bijeljina gradila i razvijala, već da sklone Ljubišu Petrovića, jer im smeta. On je danas brana i barijera jednom haosu koji se sprema u Bijeljini ukoliko oni njega sklone i zato trebaju Bijeljinci da ga podrže, jer Bijeljinom treba da vlada Ljubiša Petrović koji je dijete ovoga grada na način na koji je to do sada i radio, a ne da Bijeljinom vladaju korumpirani partijski drugari koji će dobijati svoje direktive iz Laktaša.”

„O načinu na koji Petrović upravlja Bijeljinom najbolje govori podatak da je za dvije godine svog mandata smanjio dug grada za iznos od oko 9 miliona maraka“, zaključio je Govedarica.

(BN)

CATEGORIES
Share This