“Ostajem u borbi” Jelena Trivić poručila da ne napušta politiku (FOTO)

“Ostajem u borbi” Jelena Trivić poručila da ne napušta politiku (FOTO)

Nakon podužeg “izbivanja” iz javnosti, potpredsjednica PDP Jelena Trivić oglasila se na društvenim mrežama, demantujući spekulacije da se povlači iz političkog života.

Uobjavi na Fejsbuku Trivićeva je, između ostalog, navela da je u poslednje vrijeme dobila mnogo pitanja na temu da li će se nastaviti baviti politikom i da li “ostaje u ovoj borbi”.

– Iako je narodna volja na izborima brutalno pogažena, čime je pogažen i sam narod, moja volja za boljim, pravednijim i slobodnijim društvom, nije ugušena. Rekla bih da je jača nego ikad. Znam da su mi mnogi iz režima, a naročito njihovi saigrači iz redova opozicije poručivali da se povučem iz političkog života, ali moraću da ih razočaram i prije svega poručim narodu Republike Srpske da  “dobronamjerne” sugestije mojih političkih protivnika neću poslušati. One su zapravo znak da treba da nastavim – navela je Trivićeva.

Ona je istakla da joj je “uvijek bio bitan glas javnosti, naroda, građana” pa da zbog toga ima potrebu da se ovim putem obrati svima koji prate njen rad.

– Ostajem u ovoj borbi. U kojoj formi i formatu, to ćemo vidjeti u mjesecima koji slijede. Pravda je spora ali dostižna. O razmjerama izborne krađe znamo mnogo, ali svaki dan isplivavaju novi dokazi. Uskoro ću objaviti skraćenu verziju žalbe koja je odbačena od strane CIK i Suda BiH, a u kojoj je dokumentovano više od stotinu dokaza o sistemskoj izbornoj krađi i izbornim nepravilnostima. Očekujem da i CIK objavi izvještaj Glavnog centra za brojanje što nisu učinili do danas – istakla je Trivićeva.

PROČITAJTE JOŠ

Navodi da zna da su “mnogi od vas razočarani neshvatljivim ishodom na koji se u žurbi i pod očiglednim pritiskom sa svih strana odlučila Centralna izborna komisija”, uprkos, kako tvrdi, ogromnim nepravilnostima koje su i sami navodili.

– Ali mi koji smo ovdje ostali ne smijemo dozvoliti da razočarenje nadvlada našu želju za dostojanstvenim životom, želju za boljom Republikom Srpskom. Moja porodica je moja najveća snaga, naravno uz vas koji ste mi sve ovo vrijeme pružali podršku i čije povjerenje ne želim da prokockam i ostavim po strani. Po strani treba da ostanu oni koji su  prodali i ideale, i čast, i dostojanstvo, a nikako svi mi koji smo ostali na strani istine, prava i pravde – navodi se u objavi Jelene Trivić.

 

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This