“Očekujemo najmanje dva direktna mandata” Selak nosilac liste SPS u Izbornoj jedinici 3

“Očekujemo najmanje dva direktna mandata” Selak nosilac liste SPS u Izbornoj jedinici 3

SPS u izbornoj jedinici 3 očekuje najmanje dva direktna mandata, u Banjaluci smo treća partija po snazi i ovdje imamo ljude koji znaju kako se pravi rezultat i kako se pobjeđuje.

Ovo je poručio predsjednik SPS Goran Selak, koji je na sastanku predstavnika odbora Izborne jedinice 3 u Banjaluci izabran za nosioca liste.

Na ovoj listi su, između ostalih, i predsjednik Gradskog odbora SPS Banjaluka Saša Kondić, član Predsjedništva i odbornik u tri saziva skupštine grada Banjaluka Milan Milaković, predsjednica Foruma žena Darinka Pejić, kao i mnoga druga prepoznatljiva lica SPS.

– SPS u izbornoj jedinici tri ima tim sjajnih ljudi, od kojih smo dio ponudili građanima kao kandidate na listi, a dio njih će dati svoj doprinos kroz djelovanje u izbornom štabu, tako da možemo reći da imamo tim za pobjede – istakao je Selak.

Priča o SPS je, kaže on, krenula iz Banjaluke i Krajine i proširila se po Republici Srpskoj.

– Ovdje smo i po rezultatima izbora ali i po svim istraživanjima treća partija po snazi, a do izbora ćemo ostvariti još veći rast – ističe Selak.

On podsjeća da SPS na izbore ide sa sloganom Srpska iznad svega, a Republiku Srpsku čini prije svega njen narod.

– Ta ideja je popoznata i podržana u Krajini i Banjaluci i zato ovdje očekujemo najmanje dva direktna mandata, a cilj nam je da postignemo još jedan istorijski uspjeh – poručio je lider SPS.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This