Obračun trebinjskog i gatačkog SNSD-a službenim vozilima

Obračun trebinjskog i gatačkog SNSD-a službenim vozilima

Opšte je poznato da između trebinjskog i gatačkog SNSD-a ne cvjetaju ruže, a najnoviji slučaj danas u Gacku sudara gradonačenika Trebinja Mika Ćurića i direktora RiTE Gacko Miodraga Šešlije, po brzini sporazuma koji je napravljen prilikom brzinskog uviđaja, mogao bi biti prvi uspješan dogovor dviju strana nakon jedne decenije.

Kako nezvanično saznajemo u sudaru službenim vozila Grada Trebinja i tojote RiTE Gacku u kojem su bili pomenuti funkcioneri, policija je napravila brzi uviđaj prilikom kojeg su strane popunile evropske obrasce i brzo se u miru razišli.

Da li treba pominjati da su SNSD-ovi funkcioneri službenim vozilima išli na partijske sastanke, imajući u vidu da takvu praksu korištenja službenog helikoptera ima njihov lider Milorad Dodik, što mu naš dugotrpeljivi i snishodljivi narod nikada nije zamjerio, pa vjerovatno ni sada neće ni njima.

U svakom slučaju pomenuti sudar bi mogao biti dobar primjer uspješnog sporazumijevanja zaraćenih frakcija, a možda dođe i do istinskog popravljanja međusobnih odnosa. Naravno, kada je interes u pitanju.

ISTOK

CATEGORIES
Share This