„Nevjerovatno ponašanje, treba podnijeti ostavku!“: Vukanović o kleveti, incidentu u NSRS i otkazanom gostovanju na RTRS-u

„Nevjerovatno ponašanje, treba podnijeti ostavku!“: Vukanović o kleveti, incidentu u NSRS i otkazanom gostovanju na RTRS-u

Vladajuća kolalicija je protiv skidanja kriminalizacije klevete s dnevnog reda, izjavio je danas šef Kluba poslanika Pokreta za pravdu i red Nebojša Vukanović.

„Upravo je završen ad hok kolegij NS RS na kojem smo razmatrali prijedlog poslanice Maje Stojnić da se povuče s dnevnog reda zakon o kriminalozaciji klevete, međutim vladajuća koalcija je bila na glasanju uzdržana i time su pokazali da su protiv skidanja s dnevnog reda“, rekao je Vukanović ujedno poručivši da je  još uvijek rano da se vidi kako će se završiti glasanje u četvrtak, jer, istakao je,  postoje nesuglasice u vladajućoj koaliciji, aludirajući na jučerašnji sukob Nenada Stevandića. predsjednika NSRS i predsjednika Ujedinjene Srpske, i Petka Rankića potpredsjednika NSRS i visokopozicioniranog člana SP-a: „Mogu reći da je ovu sjednicu kolegijuma obilježilo krajnje neprimjereno ponašanje Nenada Stevandića koji bi trebao podnijeti ostavku. Pitao sam ga šta se juče desilo, jer je neprimjereno da policija i tužioci  dolaze u NSRS kako bi posredovali i rješavali sukobe unutar vladajuće koalicije. Do sukoba je došlo između gospodina Rankića i Stevandića. Umjesto odgovora dobi sam salvu uvreda od gospodina Stevandića da sam podlac, primitivac, lažov… Nevjerovatno ponašanje“, izjavio je Vukanović.

Naglasio je i da je jutros prvi put nakon pet godina trebao gostovati u jutarnjem programu na RTRS, ali mu je sat vremena nakon poziva za  gostovanje, isto otkazano: „Bilo bi dobro da se jaednom pojavim i da im kažem istinu u lice“, istako je Vukanović i rekao da je očito da SNSD uređuje program.

Buka

CATEGORIES
Share This