Nešić: Budimo državnici, a ne sitni partijski trgovci

Nešić: Budimo državnici, a ne sitni partijski trgovci

Danas i na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske moramo biti državnici, a ne sitni partijski trgovci, poručio Nešić.

– Pozivam sve političke partije, i iz vlasti i opozicije, da danas ostave po strani sujete, međusobne animozitete, sitna nadigravanja i partijske interese, da shvatimo važnost i težinu trenutka u kojem se nalazimo, kao i posljedice koje mogu nastati ukoliko budemo nejedinstveni, kazao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Danas i na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, konstatuje Nešić, moramo biti državnici, a ne sitni partijski trgovci.

”Možda možemo nadigrati jedni druge, obezbjediti koji glas više za svoju stranku, ali bojim se da ćemo tim međusobnim igrarijama svi zajedno nadigrati i poraziti Republiku Srpsku! Milion i dvije stotine hiljada Srba stradalo je u prošlom vijeku u BiH, više nego što nas danas živi u Republici Srpskoj i Srbi su posljednji koje bilo ko treba da  opominje na poštovanje žrtava. Od načina kako se postavimo ova tri dana, zavisiće sudbina srpskog naroda i Republike Srpske”, poručio je predsjednik DNS-a .

On je rekao da će DNS kao i do sada na prvom mjestu imati interes srpskog naroda i naše Republike Srpske.

(Bntv)

CATEGORIES
Share This