Nemilosrdan sukob Igora Dodika i Darka Banjca

Nemilosrdan sukob Igora Dodika i Darka Banjca

Udar Igora Dodika, šefa SNSD-a, na kombi partije koje čine autokratski, nenarodni Režim u RS, nisu dobro prihvatili neki od šefova tih malih stranaka.

Tako je Darko Banjac, šef NPS, odbio ultimatum Igora Dodika da povuuče svog kandidata za načelnika opštine Kozarska Dubica.

Igor Dodik je nekoliko puta zahtijevao od Banjca da njegov kandidat Dragan Brdar povuče svoju kandidaturu, ali je to Banjac odbijao.

Na kraju im je Igor Dodik ultimativno postavio 05.09. kao krajnji rok za povlačenje kandidature Brdara, što je Banjac opet odbio.

Sada je na djelu sukob koji će, tokom kampanje, biti sve suroviji.

Kandidat Igora Dodika i SNSD-a za načelnika Dubice je Igor Savković koji, prema dosadašnjim istraživanjima, ima slabe izglede da pobijedi Brdara.

Brdar, koji je iz DNS-a prešao u NPS, zbog čega je imao velikih problema sa Nenadom Nešićem, šefom raspalog DNS-a, toliko se ohrabrio da ne preza da o SNSD-u iznosi najgore kvalifikacije.

“Da su Dodici mogli kaznili bi me u Mlječanici”, piše Brdar na svom profilu. On je, inače, narodni poslanik i zamjenik direktora banje “Mlječanica”.

Potom navodi kako će nakon 06.10., po održavanju izbora, “sve što je tajno postati javno”, aludirajući na bivše načelnike SNSD-a, njihove bliske prijateljice, kriminal i korupciju.

Brdar će morati mnogo toga da iz “tajnog” pretvori u “javno” još tokom kampanje ukoliko želi da pobijedi kandidata Igora Dodika, a koliko će iznenadu hrabrost da pokaže kada se sretne sa Dodikom&Dodikom, tek ćemo da vidimo.

Biće zaista zanimljivo pratiti kampanju u Kozarskoj Dubici.

Slobodanvaskovic.blog

CATEGORIES
Share This