„Ne vidim raskol u opoziciji“ Trivićeva ističe da nije rekla ništa novo što se u PDP nije znalo (VIDEO)

„Ne vidim raskol u opoziciji“ Trivićeva ističe da nije rekla ništa novo što se u PDP nije znalo (VIDEO)

Jelena Trivić potpredsjednica Partije demokratskog progresa ponovo se osvrnula na trenutna dešavanja u redovima opozicije u Srpskoj.

  Ja ne vidim raskol osim ovog u kojem sam trenutno ja, ali to nije raskol u opoziciji, to je nešto što traje izvjesno vrijeme i o čemu se dosta toga zna, što je poznato vrlo širokoj javnosti, tako da ja skoro pa nisam ni rekla ništa novo što neko o mojoj stranci nije znao, dakle ja o tome nisam ćutala, ja sam o tome govorila i u stranci a i evidentan je bio moj distanciran odnos od rada gradske uprave, jedino tu vidim raskol, ni u čemu drugom, ne vidim ništa sporno unutar opozicije – dodala je, prenosi Bosnainfo.

– Jedino što ostaje je taj odnos na relaciji gospodin Stanivuković i ja, koji nije lične prirode nego konceptualne – zaključila je.

Izbori i rezultati su iza nas, Jelena Trivić svoju borbu smatra pravednom i nastavlja ići putem za koji se bori.

– Ne priznajem Dodika za predsjednika, ne priznajem rezultate izbora i ta borba je bila jako teška, ali preživjela sam, pričam sa vama normalno, živim svoj život i nastavljam se politički boriti tako da ne vidim šta teže može biti.

– Da ja vama kažem da očekujem nešto pozitivno bilo bi iluzorno, ali to i jeste nastavak moje političke borbe, motivisan da se vrate institucije slovu zakona i postupaju po zakonu, borba koju vodim za pravnu državu, za red i zakon – zaključila je Trivić za “Špicu” TV Sarajevo.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This