Najpametnija SNSD-ovka se boji da nam NATO kroz pomoć ne podvali otrove?!

Najpametnija SNSD-ovka se boji da nam NATO kroz pomoć ne podvali otrove?!

„Ne želimo nikakvu pomoć, poklone, brigu…nikog ne diramo“, kaže Vulić.

Šefica Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Sanja Vulić ističe da sve što dolazi od NATO alijanse ima predznak neprijateljskog za srpski narod.

„Ne želimo nikakvu pomoć, poklone, brigu… Nikog ne diramo, sve poštujemo, ali na svoj narod i RS ne damo“, rekla je Vulić, komentarišući najavljenu NATO pomoć Bosni i Hercegovini za odbrambeni i sigurnosni sistem.

Ona ističe da ne postoji nikakva garancija da u tom kontigentu pomoći nisu, kako kaže, neki novi otrovi za istrebljenje Srba iz BiH.

„Nije im malo što su nas osiromašenim uranijumom zatrovali, da ne možemo postati zdrava sredina ni za četiri vijeka“, istakla je Vulić.

Ona je ocijenila da je SDA na političkoj sceni „ranjena mečka“ i da ne čudi što priziva u pomoć sve srpske neprijatelje.

„Koliko im ništa sveto nije najbolje pokazuju istupi kvazi vjerskih predstavnika koji se zalažu za mržnju, nemir i netrpeljivost. Samo nam još fale NATO otrovni pokloni i da dođemo do minimalno BiH“, navela je Vulić.

Ona je istakla da NATO nikada nije bio prijatelj srpskog naroda.

„To što nas pravoslavna vjera i Srpska pravoslavna crkva uče praštanju, ne znači da trebamo pristati na robstvo i plansko istrebljenje. Ne želimo nikakvu pomoć, poklone, brigu… Nikog ne diramo, sve poštujemo ali na svoj narod i RS ne damo“, poručila je Vulić.

(SB) Foto: Arhiva

CATEGORIES
Share This