Miličević saopštio koje poteze će povlačiti SDS

Miličević saopštio koje poteze će povlačiti SDS

Od sada pa dok sam ja na celu Srpske demokratske stranke svaki naš potez će biti samo u interesu zaštite naroda i institucija Republike Srpske…

– Srpska demokratska stranka (SDS) će uvijek braniti interese Republike Srpske i nacionalne interese srpskog naroda, i ne samo u Narodnoj skupštini, i ne samo u Republici Srpskoj, već na svakom mjestu gdje to treba i može, istakao je dr Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.

„Tražićemo to od svakog ko zastupa Srpsku demokratsku stranku, bićemo jedinstveni sa svakim ko stane pored nas u toj odbrani, ali nikada nećemo biti dio neke manipulacije tzv. “široke koalicije” kako bismo obezbijedili dvotrećinsku većinu pojedincu ili grupi za odbranu vlastitih ili partijskih interesa, a pod izgovorom srpskog jedinstva. To od nas neka niko ne očekuje.

Od sada pa dok sam ja na celu Srpske demokratske stranke svaki naš potez će biti samo u interesu zaštite naroda i institucija Republike Srpske, ali ne onog ko te institucije zloupotrebljava za vlastite interese i oko toga se ne možemo i nećemo dogovarati“, zaključio je Miličević.

(BN)

CATEGORIES
Share This