Raljić: Banjaluka ne želi biti dovedena pod skute režima

Raljić: Banjaluka ne želi biti dovedena pod skute režima

Banjaluka ne želi biti dovedena pod skute režima i to će poručiti i na ovim izborima, kazao je Željko Raljić, predsjednik Gradske organizacije SDS Banjaluka i nosilac odborničke liste SDS.

Raljić poručuje da sve dok Republiku Srpsku ne oslobodimo od režima koji je pljačka i uništava sve njene resurse, naše društvo i lokalne zajednice ne mogu krenuti naprijed.

„Sve istinske patriote treba da se uključe u misiji spašavanja Srpske od onih koji je vode u propast. Ta misija počinje izlaskom na izbore u nedjelju, a završava na opštim izborima“, poručio je Raljić na zajedničkoj centralnoj tribini opozicije u Banjaluci koje je održana u sportskoj dvorani Obilićevo i dodao:

„Mi čistog obraza izlazimo pred ljude i ne trebaju nam koncerti, šatori sa pečenjem i autobusi ljudi sa strane kako bi smo imali odličan odziv na naše događaje.“

Raljić navodi da je suština programa SDS Banjaluka da svakom čovjeku poveća kvalitet života u naselju u kojem živi, a da radnicima omogući ista prava.

„Na isti način kako je LJubiša Petrović u Bijeljini uveo neradnu nedjelju to ćemo učiniti u Banjaluci. NJegova podrška večerašnjem događaju i našoj inicijativi za neradnu nedjelju daje nam dodatnu snagu“, kazao je Raljić.

On je poručio da praksa brisanja škola, dječijih igrališta i zelenih površina iz regulacionih planova mora biti zaustavljena i da će to biti jedan od glavnih prioriteta SDS u Banjaluci.

(BN)

CATEGORIES
Share This