Izveli djecu iz škole u Čajniču da dočekaju Radovana Viškovića

Izveli djecu iz škole u Čajniču da dočekaju Radovana Viškovića

Da se vlast ničeg ne stidi i da ne prezaju od bilo čega za svoju sramnu promociju, govori i fotografija iz Čajniča, nastala juče tokom predizborne posjete Radovana Viškovića ovom malom mjestu.

Nastavnici su, očito po partijskom zadatku, izveli prvačiće i mališane, učenike iz nižih razreda osnovne škole, da drže ceradu i reklamni pano dobrodošlice premijeru, što predstavlja grubu zloupotrebu djece u političke svrhe, zbog čega bi morala da reaguje Centralna izborna komisija BiH.

Slična stvar se dogodila u Doboju, gdje su izveli djecu a miting SNSD-a, a zanimljivo da je istovremeno SNSD mene prijavio CIK-u BiH jer sam se u Nevesinju fotografisao sa učenicima Gimnazije, koji su došli da se fotografišu i objavili su slike na društvenim mrežama.

Drskost bez granica jer je upravo Milenko Avdalović, koji me je prijavio CIK BIH i napadao u medijima, postavio svoje, Dodikove i SNSD-ove bilborde u dvorištu Osnovne škole i gimnazije u Nevesinju, a meni zamjera zbog fotografije sa mladićima i djevojkama koji su prišli da me pozdrave i da se fotografišu.

(Nebojša Vukanović)

CATEGORIES
Share This