Doktore pogubili ste se, pijacom gazduju vaši kadrovi

Doktore pogubili ste se, pijacom gazduju vaši kadrovi

– Doktore Laziću, ulaz na kvantašku pijacu možete urediti da koliko danas bude besplatan, ili bolje rečeno mogao je koliko juče ili, još bolje rečeno, odavno! Garantujemo da Vas niko neće sprečavati da to učinite, pošto Kvantaškom pijacom u Bijeljini, ma koliko to čudno i paradoksalno zvučalo, upravlja Vlada Republike Srpske, a  vrlo dobro znate da u Vladi vedre i oblače baš ljudi iz stranke koja vas je kandidovala!

Ovo je saopštio načelnik Odjeljenja za poljoprivredu u Gradskoj upravi Bijeljina i nosilac liste za odbornika SDS volja naroda Sreten Vučković, reagujući na najavu SNSD kandidata Mikajla Lazića, koji je najavio da će obezbijediti besplatan ulaz na kvantašku pijacu.

„To je sigurno jedino lokalni Kvantaš u Evropi kojim upravlja Vlada koja, očigledno, nema pametnijih poslova nego da se bavi upravljanjem Kvantaškom pijacom u Semberiji. Takođe, razmislite dobro iz kojih sredstava ćete isplaćivati plate zaposlenima u AD „Grad“ i šta bi tom odlukom konkretno dobili, izuzev lošeg marketinškog trika“, naveo je Vučković i dodao:

„Razumijem da Vam priču o kvantaškoj pijaci serviraju drugi, ali kako biste pokazali svoju velikodušnost i dobre namjere, za početak možete uvesti besplatno parkiranje za pacijente u krugu Bolnice – ipak ste Vi direktor Bolnice i logično bi bilo da takvu inicijativu bar pokrenete. Imate mnoge mehanizme da već sada napravite promjene, jer znate da narod voli rezultate a ne prazna obećanja“.

Na kraju Vučković savjetuje Lazića da ko god da mu vodi kampanju nema mnogo takta.

„Toplo Vam savjetujemo da, prije nego napišu neki tekst i ispod njega potpišu Vaše ime, pročitajte i malo proučite šta su napisali, jer nije Vam sigurno cilj da zarad jeftinih političkih trikova žrtvujete svoj ugled stečen dugogodišnjim radom u svojoj ljekarskoj profesiji!“, naveo je Vučković.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This