Ljubiša Petrović pozvao SNSD da napokon pokrenu opoziv

Ljubiša Petrović pozvao SNSD da napokon pokrenu opoziv

„Što se tiče opoziva, 16. novembra 2020. godine, čim je osvanuo 16. novembar, odmah su krenule priče o opozivu. Evo, na kraju 2022. godine, ja ih pozivam, ja ih izazivam, sve odbornike skupštinske većine da se ne igraju više sa papirima, sa medijima, nego da krenu u obračun“, rekao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Pri tome je rekao da mu je  istina „žao onih 150.000KM narodnog novca koji su preusmjerili ka Skupštini grada u namjeri da se obračunavaju sa Gradonačelnikom. Odgovorno poručujem, izazivam, neka se drznu to da urade i osjetiće duh naroda, jer narod uvijek je odlučivao i odlučivaće“, rekao je Petrović, govoreći o opozivu.“

Interesantno da je danas i mala stranačka grupacija pod nazivom SDS Semberija, bivša stranka Miće Mićića koja je potpuno marginalizovana na posljednjim izborima, takođe pozvala na opoziv gradonačelnika Bijeljine.

U nekim komentarima na ovu vijest su pitali da li ova stranka uopšte postoji i koliko je članova čini, iako je na prošlim lokalnim izborima osvojila dva mandata, dok se na posljednjim Opštim izborima 2022. nije ni pojavila među registrovanim političkim subjektima.

Tako je nastavljeno sa licitiranjem pozivima za opoziv, bez konkretnih pokretanja procedura.

ISTOK

 

CATEGORIES
Share This