Ljubiša Petrović je jednako SDS i SDS je jednako Ljubiša Petrović

Ljubiša Petrović je jednako SDS i SDS je jednako Ljubiša Petrović

Ljubiša Petrović jednako je SDS a SDS je jednako Ljubiša Petrović i to je nešto o čemu ne treba da se raspravlja, poručio je gradonačelnik Bijeljine na pres konferenciji danas u Banjaluci odbacujući medijske špekulacije.

„Hvala svim i objektivnim i neobjektivnim medijima koji su pratili referendumski proces u Bijeljini. Još jedna velika narodna pobjeda u Bijeljini. Prva je bila 2020. godine, druga 2022. godine i sada treća pobjeda. Ljudi su svojom voljom odlučili da Bijeljina ide dobrim putem. Ova pobjeda je važna za nastavak političkih procesa koji će se odvijati u Republici Srpskoj“, poručio je Petrović.

Milan Miličević, v.d. predsjednika SDS kazao je da je danas Predsjedništvo SDS hladne glave uradilo analizu referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine.

„Cilj je postignut: da gradonačlenik Bijeljine to i ostane i da dokažemo sebi i drugima da Srpska demokratska stranka ima ozbiljnu i obučenu infrastrukturu, da može napraviti veoma ozbiljnu organizaciju izbornog dana te da možemo organizovati ozbiljnu kampanju koja će rezultirati pobjedom gospodina Petrovića. Naša spremnost je da jednako ozbiljno nastavimo raditi dalje bez bilo kakve euforije“, poručio je Miličević.

Demant zbog pogrešno interpretirane izjave u vezi stranke Jelene Trivić

„Nemam nikakvih saznanja da li Jelena Trivić osniva svoju političku partiju te samim tim ne mogu biti ni pompezno napisano „prvi političar koji je potvrdio da Jelena Trivić osniva svoju stranku““, poručuje Miličević.

Na pres konferenciji održanoj danas nakon Sjednice Predsjedništva SDS u Banjaluci odgovarajući na pitanje da li je tačno da pojedini funkcioneri SDS i to Vukota Govedarica, Aleksandar Trninić i LJubiša Petrović napuštaju stranku i pristupaju stranci Jelene Trivić, predsjednik Srpske demokratske stranke je negirao ove navode i istakao da Govedarica, Trninić i Petrović ostaju članovi SDS-a.

Tom prilikom v.d. predsjednika SDS Milan Miličević je uputio sreću Jeleni Trivić UKOLIKO SU TAČNE MEDIJSKE ŠPEKULACIJE da ona nastavlja svoj politički put u novoj stranci što su pojedini mediji pogrešno protumačili da Milan Miličević ima saznanja da Jelena Trivić osniva novu stranku.

Zbog toga molimo sve medije koji su pogrešno protumačili i pompezno prenijeli odgovor dr Milana Miličevića na novinarsko pitanje, da ovaj demanti prenesu.

ISTOK

CATEGORIES
Share This