Licemjerstvo SNSD-a: Nakon 15 godina sjetili se penzionera

Licemjerstvo SNSD-a: Nakon 15 godina sjetili se penzionera

“Smisao ovih mjera SNSD jeste da se obesmisle promjene koje su se desile u Banjoj Luci, što im naravno nećemo dozvoliti. Takve politike odlučno šaljemo u prošlost”.

– Oni koji u poslednjih 15 godina nisu učinili ništa za bolji status naših penzionera, naprotiv, oni koji su svojim koruptivnim politikama učinili da penzije budu ubjedljivo najniže u regionu, sada se perfidno i podmuklo tobože brinu za te iste penzionere – stoji u fejzbuk objavi Jelene Trivić, potpredsjednice Partije demokratskog progresa i poslanice u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koju je PDP kandidovao za jednu od dvije funkcije – predsjednicu Republike Srpske ili članicu Predsjedništva BiH na Opštim izborima naredne godine,

Ona naglašava da amandman SNSD-a kojim traže od grada Banja Luka da se svim penzionerima pruži podrška od 100 maraka za plaćanje električne energije, nije nikakva briga za ovu populaciju, nego prljava politička igra.

 “Ako se toliko brinu, neka ovo bude praksa svih lokalnih zajednica, pogotovo onih gdje je SNSD na vlasti. Podrška bilo kojeg oblika je dobrodošla, ali ona mora biti produkt i rezultat rada i sistemskih mjera koje će omogućiti veće penzije, a što je zapravo nadležnost isključivo Vlade Republike Srpske. Da bi penzije bile više, potrebna nam je veća privredna aktivnost i više investicija koje će puniti budžet i tako stvarati pretpostavke za veće penzije” konstatovala je Jelena Trivi.

Ad-hok populističke mjere ovog tipa, pogotovo politički motivisane, kako naglašava, protiv gradske administracije svakako nisu politike koje će bilo kome život učiniti boljim.

“Smisao ovih mjera SNSD jeste da se obesmisle promjene koje su se desile u Banjoj Luci, što im naravno nećemo dozvoliti. Takve politike odlučno šaljemo u prošlost”, zaključila je Jelena Trivić.

Uz objavu na fejzbuk profilu je i fotografija, gdje Jelena Trivić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem razgovara o budžetu grada za narednu godinu, koji će biti tema sutrašnje gradske skupštine.

(BN)

CATEGORIES
Share This