“Kaubojka” iz Prijedora pristupila Selakovoj partiji “Podrška SPS je podrška mladim ljudima”

“Kaubojka” iz Prijedora pristupila Selakovoj partiji “Podrška SPS je podrška mladim ljudima”

Odbornik u Skupštini grada Prijedora, Slađana Radaković, pristupila je Socijalističkoj partiji Srpske i ubuduće će djelovati u klubu odbornika SPS, saopštili su iz Gradskog odbora SPS Prijedor.

Radakovićeva je nakon sastanka sa predsjednikom SPS Prijedor Duškom Miletićem istakla da želi da doprinese ispunjenju ciljeva i politika SPS.

– Nastavljam djelovanje sa vrijednim ljudima koji imaju konkretne ciljeve i narodne politike. Podrška SPS je ujedno i podrška mladim ljudima koji velikom energijom i radom mijenjaju stvari na bolje – poručila je Slađana Radaković.

Predsjednik Gradskog odbora SPS Prijedori nosilac liste Socijalistička partija Srpske – SPS – Goran Selak u izbornoj jedinici 1, Duško Miletić, poželio je dobrodošlicu Radakovićevoj i poručio da jačanjem partije, jačaju i kapaciteti kojima SPS može da utiče na rješavanje realnih problema sa kojima se narod bori.

– Imamo široku podršku jer se borimo za rješenja koja ljudi podržavaju bez obzira na političku pripadnost. SPS okuplja vrijedne i dobre ljude i nije čudno što smo jedina partija u Srpskoj koja bilježi stalan rast – istakao je Miletić.

Slađana Radaković je na lokalnim izborima 2020. godine nastupila kao nezavisni kandidat i dobila je 1.044 glasa.

Radakovićeva je u decembru prošle godine bila nezavisni kandidat za gradonačelnika Prijedora, a javnost je i danas pamti po originalnoj kampanji u stilu kaubojke sa američkog Divljeg Zapada.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This