Kalabić: Opozicija čini zločin prema ovom narodu jer ga lišava prava na alternativu

Kalabić: Opozicija čini zločin prema ovom narodu jer ga lišava prava na alternativu

– U svakom demokratskom društvu opozicija je korektiv vlasti i uzdanica narodu da ako vlast griješi postoji alternativa i zamjena. Vi činite zločin prema ovom narodu jer ga lišavate prava na alternativu. Vi zauzimate neopravdano tu poziciju i na taj način postajete garant ovoj vlasti da je nema ko zamijeniti. To je čist zločin prema budućnosti ovog naroda – ističe Kalabić.

On potom dodaje da se trenutna situacija, ukoliko ima volje, može lako riješiti.

– Ako iz opozicije izbacite one koji su sa Dodikom u četiri oka poslovali preko pet miliona, vi ste riješili 80 odsto problema. Ako izbacite one koji vas predstavljaju a ne smiju četiri godine progovoriti o bilo čemu (odbornici i poslanici) riješili ste još 10 odsto problema, jer oni ne ćute slučajno. Ako upitate svoje šefove, odakle gologuzoj opoziciji milioni uoči izbora i ko vam ih daje, i šta je cijena toga i da li vam daju isti oni koji daju i vlastima, i ako to odbijete riješili ste još pet odsto problema. A ako se još riješite onih koji po nalogu vlasti napadaju Jelenu Trivić, jedinu svijetlu tačku u opoziciji koja može izaći na crtu bilo kom kandidatu i poraziti ga, blizu ste uspjeha – piše Kalabić.

Dodaje da će u suprotnom postati “najcrnja opozicija u istoriji Republike”.

– I to ona jajarska, mlaka i u službi ovako loše vlasti. Vi ćete biti trgovci opozicionim djelovanjem, pa će svi oni koji budu htjeli srušiti vlast, morati prvo srušiti vas. A to je onda kasno za ove izbore. Objesite mačku o rep i tu kalkulaciju da će Dodika srušiti neko drugi, a onda vlast pasti vama u ruke takvima kilavim i crnim – zaključio je Kalabić.

Srpskakafe

CATEGORIES
Share This