“Izgleda da im je Izetbegović nešto sipao u kafu” Pandurevićeva o izjavama iz SNSD zašto nisu ukinute akcize

“Izgleda da im je Izetbegović nešto sipao u kafu” Pandurevićeva o izjavama iz SNSD zašto nisu ukinute akcize

Ona podsjeća da je gorivo u BiH bilo najjeftinije u regionu dok Milorad Dodik nije sjeo u restoran ‘Barka’ sa Bakirom Izetbegovićem i dogovorio povećanje akciza.

– Izgleda da im je Izetbegović nešto sipao u kafu i opčinio ih, pa se i danas grčevito bore protiv ukidanja akciza. Kao da su omađijani, pa se takmiče ko će narodu izreći veću laž. Prvo je premijer Višković rekao da nije dobro da gorivo pojeftini jer bi navalili iz regiona, a onda je nadigrao sam sebe rekavši da bi akcize ukinuli da je Srpska nezavisna. Parirala mu je ministarka Zora Vidović saopštenjem da su SDS i PDP krivi što nisu ukinute akcize, da bi ih sve prekucala Novaković Bursać izjavom da gorivo ne bi pojeftinilo i da se ukinu akcize. Kada smo pomislili da je okončano takmičenje za najbolju ‘lovačku priču’, uključio se ministar Ćorić sa strahom da nivo BiH neće dozvoliti pojeftinjenje goriva – podsjeća Pandurevićeva i dodaje da delegati SNSD već mjesecima blokiraju ukidanje akciza i smanjenje PDV na osnovne životne namirnice.

– Tri i po mjeseca koriste proceduralne cake da onemoguće ukidanje akciza i smanjenje PDV na osnovne životne namirnice što je predložio predsjednik SDS Mirko Šarović. Ne zanima njih narod niti inflacija koju su oni podstakli, jer se bore za svaki fening u budžetu kako bi imali novca za kupovinu glasova pošto znaju kako su radili i da radom nisu zaslužili nijedan glas – poručila je Pandurevićeva.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This