Ilija Stanković spremno ulazi u kampanju

Ilija Stanković spremno ulazi u kampanju

Danas je u Trebinju formiran Izborni štab zajedničkog kandidata opozicije Ilije Stankovića koji je izrazio očekivanja da će njegova vizija naprednijeg i modernijeg Trebinja dobiti podršku građana na predstojećim lokalnim izborima.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih političkih subjekata okupljenih oko zajedničkog kandidata za gradonačelnika Trebinja, koji će uzeti učešće u radu Izbornog štaba, kao i predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.
Napravljen je okvirni plan za aktivnosti u narednom periodu i plan kampanje.
Kandidat za gradonačelnika Ilija Stanković je izrazio zadovoljstvo zbog podrške koju je dobio i rekao da će u punom kapacitetu biti na raspolaganju građanima Trebinja u kampanji.
“Fokus moje kampanje će biti konkretni problemi građana Trebinja u svakoj mjesnoj zajednici, razvojni projekti grada Trebinja koji će popraviti ekonomsko stanje, problem zapošljavanja i zaustaviti odlazak mladih ljudi iz Trebinja”, rekao je Stanković i izrazio očekivanja da će njegova vizija naprednijeg i modernijeg Trebinja dobiti podršku građana na predstojećim lokalnim izborima.

ISTOK

CATEGORIES
Share This

COMMENTS