GLUMAC AMATER SMOČIO NOGE Ninković uništavao imovinu Banjalučana, pa FASOVAO KRIVIČNU

GLUMAC AMATER SMOČIO NOGE Ninković uništavao imovinu Banjalučana, pa FASOVAO KRIVIČNU

Nekadašnji najglasniji borac protiv režima, a sadašnji najodaniji Đajićev potrčko Ljubo Ninković sinoć je u Mišinom Hanu odvrnuo ventile za vodu i prouzrokovao novi kvar, a potom snimio video kako bi okrivio radnike Vodovoda da ne rade svoj posao.

Ninković se po nagovoru Đajića uputio sinoć kasno na mjesto jučerašnjeg kvara kvara na jednoj cijevi u Mišinom Hanu koji je prethodno otklonjen tokom dana te ponovo odvrnuo ventile kako bi radnici Vodovoda morali opet noćas intervenisati.

Bivše prvo grlo banjalučke opozicije, a sad megafon Đajićevog SNSD-a Ljubo Ninković ponovo je sabotirao Vodovod i ometao otklanjanje kvara u Mišinom Hanu maltretirajući i ometajući radnike Vodovoda koji su već juče popodne otklonili kvar o čemu je i javnost upoznata. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je iskoristio priliku da ubjedi sebe još jednom u vlastitu laž optužujući gradsku vlast da obmanjuje građane.

Mještani koji žive u blizini uočili su Ninkovića kako sa još dva lica odvrće ventile i pozvali Vodovod da prijave šta se dešava. Radnici Vodovoda odmah su došli na lice mjesta, a Ninković ih je ismijavao dok su zavrtali vodu.

Osim što je “fasofao” prehladu jer je smočio noge odvrćući ventile na cijevi zaradio je i krivičnu prijavu za namjerno izazivanje kvara i uništavanje državne imovine. Uz preporuku apotekara da pojača vitamin C, bilo bi dobro da sumanute akcije nastale u kuhinji političkog maga za estradu i druge djelatnosti Vlade Đajića svede na minimum ukoliko namjerava nastaviti baviti se politikom i amaterskom glumom.

Banjaluka24

CATEGORIES
Share This