Gacko: Jelena Trivić tamo gdje dolaze svi, ne samo pozvani i poželjni

Gacko: Jelena Trivić tamo gdje dolaze svi, ne samo pozvani i poželjni

Jelena Trivić poslanik PDP-a u skupštini Republike Srpske i kandidat opozicije za predsjednika Republike Srpske juče je dan provela u Gacku. Čest je i rado viđen gost ove male hercegovačke opštine, a prvo je posjetila manastir u Avtovačkoj parohiji “Sv. Jovana Kronšratskog” u stradalničkom mjestu Korita. Razgovarala je sa mati Hristinom, koja je u svom rodnom mjestu, iako mnogi u to nisu vjerovali, sagradila manastir i konak.

 

Oduševljena pričom sa koliko je vjere i ljubavi sagrađena ova bogomolja uputila se na Klinje gdje su se u okviru manifestacije “Kulturno-sportsko ljeto Gacko 2022” održala takmičenja u skokovima u vodu. Spontano su joj prilazili prisutni slikali se i razgovarali.

Iskoristila je ovaj dolazak u Gacko da obiđe i ustaničko mjesto Brljevo gdje je opalila prva puška u porobljenoj Evropi 6.juna 1941.godine. Razgovarala je sa poljoprivrednicima ovog kraja i rekla da će se boriti da se umjesto pravilnika o podsticajima donesu zakoni.

Za kraj je u društvu stranačkih kolega popila kafu u jednom od kafića, a njeno prisustvo izazvalo je veliko interesovanje građana Gacka, pa je bašta ovog lokala ubrzo postala mala da primi sve goste.Jelena Trivić je pokazala kako izgleda dolazak političara kojeg ne prati obezbjeđenje i policija i kako pošten pristup problemima bude prepoznat među građanima.

Kroz Staru Hercegovinu

CATEGORIES
Share This