(FOTO) Zakuvalo se u SNSD Banjaluka: I Anja Ljubojević demantovala navode Vlade Đajića, tvrdi da sastanka Gradskog odbora nije ni bilo

(FOTO) Zakuvalo se u SNSD Banjaluka: I Anja Ljubojević demantovala navode Vlade Đajića, tvrdi da sastanka Gradskog odbora nije ni bilo

Nakon Srđana Mazalice, i Anja Ljubojević je, objavom na društvenoj mreži, demantovala tvrdnje Vlade Đajića da je „odlučeno“ da će on ostati predsjednik Gradskog odbora SNSD do 2026. godine.

Sastanak Gradskog odbora SNSD Banjaluka nije ni održan – tvrdi Anja Ljubojević, potpredsjednica Narodne skupštine RS i funkcionerka Dodikove partije.

Tako je nastavljena rasprava SNSD-ovaca na društvenoj mreži X.

Prethodno je Mazalica objavio da juče nije donesena odluka, kojom se Đajić hvali, jer to, kao je naveo “nije ni bila tema”.

Mazalica je komentarisao i objavu Ljubojevićeve da sastanak Gradskog odbora SNSD nije održan.

– Tako je! Zato nismo mogli ni odlučiti. A ne može se ni prejudicirati ishod unutarstranačkih izbora koji bi trebali biti iduće godine. To niko ne zna – napisao je Mazalica.

Na ove riječi se nadovezala Ana Ljubojević.

– Sve su to stvari o kojima ćemo MI raspravljati na stranačkim organima. Posebno naglašavam ovo mi, jer ovih dana svi više „brinu” o našem SNSD-u od nas samih – prokomentarisala je Ljubojevićeva.

Ove objave su, očekivano, izazvale lavinu komentara. Dok su neki komentarisali da “prepucavanja” preko društvenih mreža SNSD- u ne mogu donijeti ništa dobro, jedna korisnica mreže X je napisala: “Stevandić je u pravu”.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This